Om JOGU

Jeg heter Jon Gunnar Midtskogen og driver JOGU Helse- og velværeklinikk.

Fra 10-årsalderen begynte jeg gradvis å legge på meg og ble etter hvert svært overvektig. Da jeg var 18 år, og veide 131 kg, bestemte jeg meg for å endre livsstilen min. Før jeg tok denne avgjørelsen syntes jeg alt var tungt, jeg var fysisk inaktiv og spiste usunt. Jeg ble mye mobbet og var absolutt ikke fornøyd med meg selv. Dette bidro til at jeg holdt meg mer og mer for meg selv og brukte mat som trøst, noe som gjorde situasjonen enda vanskeligere. Jeg hadde tidligere tenkt at til neste mandag skal jeg begynne et nytt liv, men når mandagen kom ble det utsatt til neste mandag og sånn fortsatte det i lang tid. Det føltes umulig å endre de dårlige vanene mine.

unnamed
unnamed-(1)

På et tidspunkt bestemte jeg meg for at nok var nok. Jeg var virkelig lei. Lei av de stadige kommentarene om at jeg var feit og stygg. Lei av å bli tungpustet av å gå noen trappetrinn. Lei av bare å være hjemme, uten jobb og uten å gå på skole. Jeg måtte gjøre noe med livet mitt. Dette ga meg enorm motivasjon til å bevise, både ovenfor meg selv og andre, at jeg kunne klare å endre livsstilen min. Helt på egen hånd reduserte jeg i løpet av et år vekten min med 60 kg ved hjelp av kostholdsendringer og fysisk aktivitet.

Nå, ca. 9 år senere, har jeg fortsatt denne livsstilen og den er nå den naturlige livsstilen for meg. Jeg er for en balansert livsstil med fokus på et sunt kosthold og trening uten at dette skal ta helt overhånd. Tankegangen synes jeg bør være «alt med måte» nettopp fordi mat og trening skal øke livskvaliteten din, ikke frarøve deg den.

Våren 2016 fullførte jeg bachelor i fysioterapi ved Høgskolen i Oslo og Akershus og har etter det gjennomført turnustjenesten i Notodden, et halvt år i Notodden kommune og et halvt år på Sykehuset Telemark Notodden. Jeg har i tillegg følgende utdanning og kurs:

  • Personlig trener, Active Education
  • Kostholdsveileder, Active Education
  • Weight Trainer, Akademiet For Personlig Trening (AFPT)
  • Elite Trainer, Akademiet For Personlig Trening (AFPT)
  • Rehab Trainer, Akademiet For Personlig Trening (AFPT)
  • Baseøvelser, AFPT’
  • Meta-NLP Practitioner – Coaching, kommunikasjon og selvledelse, CoachTeam as – House of Leadership
  • The Redcord Education Program – Neurac 1
unnamed-(6)

Følg meg på sosiale medier

E-mail: post@joguhelse.no

Telefonnummer: 48065490

Adresse: Havnegata 111, 3040 Drammen

Åpningstider: Etter avtale

Ditt navn (påkrevd)

Din e-post (påkrevd)

Tema

Din beskjed